Schäfer DESIGN
Schäfer Anett lakberendező, látványtervező, interor designer, home stager
FŐOLDAL BEMUTATKOZÁSÁLMOKTÓL A VALÓSÁGIGLAKBERENDEZÉSI CSOMAGOKREFERENCIA MUNKÁIMKAPCSOLAT
LAKBERENDEZÉSI CSOMAGOK
Az alábbi csomagok díjszabása minden esetben egyedi, az Ön igényeihez igazodik.
Lakáseladási csomag

Szeretne megválni a régi lakásától? Minoségi fotók készülnek az ingatlanról, megfogalmazom a hirdetést, és a 3D látványtervekkel más lehetséges elosztásról újabb lehetőségeket kínálok a leendő érdeklődőnek. Így a lakás következő tulajdonosa könnyebben el tudja képzelni új otthonát.
Lakásvásárlási csomag

Az új otthon megkeresésében segíthetek szóbeli tanáccsal, vagy tervekkel is. A csomag lényege, hogy könnyebben lehessen választani. Megnézzük az ingatlan tájolását, szerkezetét, jelenlegi elrendezését, birtokba vétele jár-e komolyabb átalakítással vagy csak minimális változtatás elég ahhoz, hogy megfelelő legyen. Több ingatlan kiválasztása esetén segíthetnek a döntésben a 3D látványtervek.
Frissítő csomag

Ebben az esetben azoknak nyújtok segítséget, akiknek már van egy szép otthonuk, csak úgy érzik, hiányzik még néhány dolog ahhoz, hogy még szebb legyen a végeredmény. Például függönyözés összehangolása a meglévő bútorokkal, esetleges fal festése vagy tapétázása, stílusos dekoráció kiválasztása.
Skype csomag

Ha nincs lehetőség a személyes találkozásra, de segítségre van szüksége, vegye igénybe a technika adta lehetőségeket. Egy-egy helyiségre (max. 30nm-ig) vonatkozó kérdését így is felteheti. (skype: schafer.anett1982)
Bútorcsomag

Ezt a csomagot azoknak ajánlom, akiknek megvan már az ingatlana, de nem nagyon tudják, hogy hogyan kezdjenek hozzá a konyha jó elemkiosztásához, a beépített szekrények belső kialakításához, egy jól kihasználható előszobabútor megtervezéséhez. A tervezés fázisában asztalossal egyeztetek, és megbeszélés után az elképzeléseket kiviteleztetem.
Teljes csomag

Ezt a csomagot olyan megrendelőnek ajánlom, aki szeretné lakását már az első perctől kezdve tökéletesen megtervezni, és egy különleges, lenyűgöző és teljesen egyedi otthont teremteni.
Itt majdnem napi szintű a kommunikáció az ügyféllel, mindenről folyamatos egyeztetések történnek (ha Ön igényt tart rá): a berendezési, világítási, burkolat kiosztási és látványtervekről. A megfelelő textilek, festékek, tapéták, burkolatok, a kiválasztott vagy egyedileg megtervezett bútorok összhangját a komplett kivitelezés után az ingatlan kulcsra kész állapotában élvezheti. Önnek nincs más dolga, csak beköltözni.
KAPCSOLATFELVÉTELTELEFON
+36 20 / 5114110
E-MAIL
anett@schaferdesign.hu, anett.schafer@gmail.com